Ezzel a rendszerrel készítettük el több város és sok száz kilométer vonalas létesítmény ortofotóját, melyhez egy Nikon D800-as kamera 36 Mpixeles képeit használtuk. A repülést egy Cessna kisgéppel végeztük a szárnytartóra erősítve a speciálisan dobozolt kamerát. A távérzékelő rendszer a kamerán és annak vezérlésén kívül tartalmaz egy navigációs modult is fejlesztett, mely a pilótát támogatka az iránytartásban és a repülési terv megfelelő minőségű végrehajtásában.

A részletekért látogassa meg szakmai honlapunkat:

http://fototerkep.hu/

Abban tudunk segíteni, hogy térinformatikai célokra nagyon gyors adatgyűjtést végezzünk, az eredményeket rövid idő alatt kiértékeljük és megfelelő körben publikáljuk. A felhasznált szoftver egy dinamikusan fejlődő eszköz, így a fejlesztés során igyekeznek a felhasználók ötleteit, kéréseit maximálisan figyelembe venni.

Ha érdekli ez a megoldás, vagy speciális igénye van, írjon egy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy keressen elérhetőségeinken!